posebni pokloni za naše donatore!

 

Naši donatori za svoju donaciju dobivaju prigodan poklon: 

  • za donaciju od 25,00 kn - bedž (crveni ili bež)
  • za donaciju od 50,00 kn - platnenu torbu s Chestertonovim citatom: "Umjetnost se, kao i moral, sastoji od toga da negdje povučete crtu"
  • za donaciju od 100,00 kn - bijelu majicu s Chestertonovim citatom: "Poniznost je majka divova" ili crnu majicu s Chestertonovim citatom: "Zablude ne prestaju biti zablude zato što su postale moda" 
  • za donaciju od 150,00 kn - uteg za papir koji je svojom rukom iskovao naš majstor kovač Ivan Dadić, dizajn Brazda ili Krateri (prosječan promjer: 4 cm, prosječna težina: 140 g) 
  • za donaciju od 200,00 kn - ručno iskovani križ, također izrađen u radionici Ivana Dadića (prosječne dimenzije 5x6 cm, prosječna težina: 70 g).

Majice dolaze u muškoj i ženskoj verziji, od S-XL veličine, a kod bedževa i utega za papir možete birati između dva dizajna. 

Da biste dobili svoj poklon, samo nam u opisu plaćanja prilikom donacije naznačite što želite (kao i veličinu, uzorak i slično) ili nam se javite naknadno na mail chesterton@hck-gilbert.hr. Poklone možete i kombinirati, a slike svih proizvoda pogledajte ispod teksta. 

Živjeli!

P.S. Poštarina je besplatna, ali zalihe su ograničene, pa požurite! ;) 

Hrvatski čestertonijanski klub

Ružmarinka 23
10000 Zagreb, Hrvatska

Newsletter

Social

HRVATSKI ČESTERTONIJANSKI KLUB