posebni pokloni za naše donatore!

Još uvijek ne možemo prežaliti što smo morali odgoditi ChestFest i što se ne možemo svi zajedno okupiti kao prethodne dvije godine. Zato smo se odlučili riješiti svega što nas na to podsjeća, pa dijelimo G.K.C. majice, torbe, bedževe... Jednom riječju, paket za preživljavanje, za vrijeme i nakon korone. 

Naši donatori za svoju donaciju dobivaju prigodan poklon: 

  • za donaciju od 25,00 kn - bedž (crveni ili bež)
  • za donaciju od 50,00 kn - platnenu torbu s Chestertonovim citatom: "Umjetnost se, kao i moral, sastoji od toga da negdje povučete crtu"
  • za donaciju od 100,00 kn - bijelu majicu s Chestertonovim citatom: "Poniznost je majka divova" ili crnu majicu s Chestertonovim citatom: "Zablude ne prestaju biti zablude zato što su postale moda" 
  • za donaciju od 150,00 kn - uteg za papir koji je svojom rukom iskovao naš majstor kovač Ivan Dadić, dizajn Brazda ili Krateri (prosječan promjer: 4 cm, prosječna težina: 140 g) 
  • za donaciju od 200,00 kn - ručno iskovani križ, također izrađen u radionici Ivana Dadića (prosječne dimenzije 5x6 cm, prosječna težina: 70 g).

Majice dolaze u muškoj i ženskoj verziji, od S-XL veličine, a kod bedževa i utega za papir možete birati između dva dizajna. 

Da biste dobili svoj poklon, samo nam u opisu plaćanja prilikom donacije naznačite što želite (kao i veličinu, uzorak i slično) ili nam se javite naknadno na mail chesterton@hck-gilbert.hr. Poklone možete i kombinirati. 

Živjeli!

Slike svih proizvoda pogledajte ispod teksta. 

P.S. Poštarina je besplatna, ali zalihe su ograničene, pa požurite! ;) 

Hrvatski čestertonijanski klub

Ružmarinka 23
10000 Zagreb, Hrvatska

Newsletter

Social

HRVATSKI ČESTERTONIJANSKI KLUB